Reserveer het boek ‘De laatste getuigen’

In april verschijnt het boek De laatste getuigen. Reserveer het boek nu alvast mét korting! Het boek kost tot verschijnen is 24,95, daarna 29,95.

Over het boek
Unieke verhalen, 75 jaar na dato. Vijftien personen die de Tweede Wereldoorlog zelf hebben meegemaakt: een boek met authentieke, unieke en krachtige verhalen. Hoe was het om als kind of tiener op te groeien in de lange jaren van Holland onder het hakenkruis? In dit luxe uitgevoerde boek vertellen vijftien van de laatste getuigen over hun leven tussen 1940 en 1945.

Vaak verbluffend gedetailleerd halen zij herinneringen op aan hongertochten, kou, bombardementen, evacuaties, Jodenvervolging en verzet. Maar ze vertellen ook hoe het gewone leven min of meer doorging, ondanks de woelingen van de oorlog. En hoe zij de langverwachte bevrijding hebben beleefd. Verhalen van gewone mensen in ongewone omstandigheden, verrijkt met boeiende achtergrondinformatie over allerlei facetten van de oorlog in Nederland.

Dit boek vol persoonlijke oorlogsherinneringen opent een fascinerend venster op ons verleden. Deze uitgave verschijnt in samenwerking met de Evangelische Omroep. Redacteuren van de EO werken samen met externe schrijvers aan de interviews en verbindende verhalen. Elke laatste getuige wordt prachtig geportretteerd door meesterfotograaf Ruben Timman.


Reserveren
Vul hieronder je gegevens in en maak de keuze voor afhalen bij een Byblosboekhandel in de buurt of voor thuisbezorgen. Je ontvangt van ons een betaalverzoek per mobiel. Wanneer er betaald is, is de reservering definitief. Zodra het boek beschikbaar is, ontvang je het boek thuis óf ontvang je een afhaalbericht.


BESTELFORMULIER

* Verplicht veld