Laat weten dat je aan de ander denkt!

Een jarig nichtje, een eenzame vader of een zieke vriendin. Allemaal mensen die je in deze periode het liefst persoonlijk zou willen bezoeken. Om ze een knuffel geven, te feliciteren of juist te bemoedigen. 

Om die ander te laten weten dat je aan hem denkt, is er de gratis Byblos cadeauservice. We brengen namens jou, een boek naar wie je maar wilt. Dat doen wij in bijna alle plaatsen waar een Byblosboekhandel te vinden is*. We pakken het boek mooi voor je in en brengen het persoonlijk langs. Natuurlijk houden we ons daarbij de regels van het RIVM.

Dus; verras iemand met een mooi boek!

Zo werkt het
Vul hieronder de gegevens in van jezelf en de ontvanger. Geef aan welk boek je graag wilt schenken. Weet je het niet goed? Of wil je overleggen welk boek het beste past? Dat kan. Vul dat dan in op onderstaand formulier. We nemen dan contact met je op. Samen vinden we een geschikt cadeau.

Betaling
De boekhandel neemt contact met je op over de betaling. Zodra de betaling binnen is, wordt het boek zo snel mogelijk bezorgd. Dat lukt soms zelfs dezelfde dag nog en meestal binnen 1 werkdag.

Privacy Policy
Wil je weten waar we je gegevens voor gebruiken? Lees dan hier onze Privacy Policy.


Geef iemand een boek cadeau! Vul het formulier hieronder in: 
** Wij bezorgen het boek ingepakt in cadeaupapier en persoonlijk aan huis. Dit kan alleen in plaatsen waar een Bybloswinkel is.

Kies uit de volgende opties:
  Ik wil graag gebeld worden om samen te zoeken naar een geschikt cadeau
  Ik weet welk boek ik cadeau wil doen, namelijk….